maanantai 11. lokakuuta 2010
Cooking - quick and low carb.
Tyttöjen kokkailupäivä - "resepti" vähähiilihydraattiselle ja nopealle arkiruualle
Tänään kokattiin sekalainen saaristopata. Se on nopea ja vähähiilarinen versio esim. makaronilaatikolle tai pitkään haudutetulle uunipadalle. Pannulla paistetaan jauhelihaa, kaalia paloiteltuna ja mitä tahansa kasviksia. Meillä käytettiin tällä kertaa Mutti-tomaattisosetta, kesäkurpitsaa kuutioina, herkkusieniviipaleita, sipulia ja valkosipulia. Haudutettiin hetki ja lisättiin reilusti oliiviöljyä ja pippuria ja suolaa myllystä. Kun annokset jäähtyivät kuistilla, raastettiin päälle vielä juustoa. Tämä on varsinainen pikaruoka, josta tykkäävät yleensä kaikki.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)

Hyvän näköistä! Jauhenlihan voi varmasti korvata myös soijarouheella. :)
VastaaPoistaHyvä idea! Varmasti hyvän makuista ja ympäristöystävällistä. Lisäksi soijarouhe säilyy hyvin ilman kylmäsäilytystäkin. Kiitos hyvästä kommentista.
VastaaPoista